söndag, augusti 1, 2021
 
HemINRIKESBrittiska socialfallet Garry Jones vill sparka alla med fel åsikter

Brittiska socialfallet Garry Jones vill sparka alla med fel åsikter

Gab

En brittisk migrant som bor i Mora och heter Garry Leonard Jones går nu till attack mot yttrandefriheten och hyllar att en person fått gå från jobbet på dagen eftersom hon har fel åsikter. Jones menar att han själv skulle vilja anställa personen enbart för att kunna ha nöjet att sparka henne.

Garry Jones gillar inte personer med fel åsikter. Skärmdump Nya Riks.

Jones är själv en rättshaverist som försöker leva på socialbidrag i Sverige trots att han borde kunna få ett jobb nu när de med fel åsikter är arbetslösa. För att få socialbidrag har han dock startat hela fem fall med Förvaltningsrätten i Falun (5395-20, 5974-20, 98-21, 545-21, 929-21).

Enligt en dom från 9 mars 2021 har han ”underlåtit att avveckla sin enskilda firma och ställa sig till arbetsmarknadens förfogande” men fick trots detta socialbidrag för månaderna juni, juli och augusti 2020.

I en inlaga till rätten menar Jones att han jobbar inom fyra olika branscher och listar bland annat ”cykelfotograf” och ”quizmaster”.

Jones har tidigare fått betala ett vite om 20 000 kronor till staten eftersom han bedrev en reseverksamhet på ett olagligt sätt.

MEST POPULÄRA