tisdag, juni 15, 2021
 
HemINRIKESBRÅ - dödsskjutningarna sker i kriminell miljö - nya slutsatser av vänsterextremisten...

BRÅ – dödsskjutningarna sker i kriminell miljö – nya slutsatser av vänsterextremisten Klara Hradilova-Selin

Ny helt hjärndöd studie från BRÅ med fejkade resultat

Gab

Den vänsterextrema och tillika politiskt korrekta ”forskaren” Klara Hradilova-Selin på Brottsförebyggande rådet (BRÅ) kommer nu till nya intressanta slutsatser i en rapport om dödsskjutningar i Sverige. Det meddelar SVT Nyheter i en helt okritisk artikel där migrationskaoset inte nämns en enda gång.

Enligt Ida Persson på SVT har regeringen gett BRÅ uppdraget att ”utreda utvecklingen av det dödliga skjutvåldet i Sverige”. Hradilova-Selin har gjort tabeller och kommer till slutsatsen att hon inte sett detta i andra länder. Där slutar dock hennes analysförmåga och hon menar att ”upptakten till varför det dödliga skjutvåldet ökat mest i Sverige vet vi inte”.

Enligt SVT skall den unika studien visa att dödsskjutningarna ”sker i kriminell miljö”. Det är samtidigt oklart hur många skjutning som sker i en helt laglig miljö.


Hradilova-Selin har tidigare stoltserat med att hon själv begår brott.

I en rapport från 2008 studerade hon utvecklingen av våldtäkter mellan 1995 och 2006. Då beskrev hon migranternas tilltagande våldtäkter med ”anmälningsbenägenhet” och ett ökat utbud i nöjeslivet.

SVT är annars nöjda med enkla korrelationsstudier när samband skall ”bevisas”. När det gäller massmigrationens negativa effekter är det dock precis tvärt om. Då räcker det med ett enda undantag så har alla bevis visat sig vara felaktiga och rasistiska.

MEST POPULÄRA