tisdag, juni 15, 2021
 
HemUTRIKESBLM-ledaren Sasha Johnson skjuten i huvudet av svarta män

BLM-ledaren Sasha Johnson skjuten i huvudet av svarta män

Statistiskt säkerställd verklighet kom ikapp

Gab

En av ledarna för svart-makt gruppen ”Black Lives Matter” (BLM) ligger nu i koma efter att ha blivit skjuten i huvudet. Enligt uppgift skall Sasha Johnson ha befunnit sig på en fest när fyra svarta män dök upp och ett skott avlossades in i hennes skalle. Hon är annars mest känd för att han skrivit ”the white man will not be our equal but our slave” på Twitter vilket ledde till en permanent avstängning. I sammanhanget skrev hon också ”no peace, no justice”.

Det var runt tre på morgonen den 23 maj 2021 som hon befann sig på en fest i området Peckham i London. Där skall hon ha träffats av ett vådaskott som avlossades av en svart man.

Nu hånas hon på flertalet sätt på internet där mängder av så kallade memer har producerats.

På 4chan menar en person att hon kommer att överleva men bli en grönsak i en rullstol. Hon får slutligen sin vita slav som tvättar av henne med en svamp var tredje dag innan hon sätts tillbaka i ett hörn i rummet.

Sasha Johnson får nu sin vita slav menar opinionsbildare på 4chan. Skärmdump Nya Riks.

Andra memer menar att hon spenderade sitt liv med att fördöma vita människor men blev skjuten i huvudet av en svart man.

Vänsterextrema The Guardian har producerar en artikel där de verkar skylla allt på dödshot från vita människor. Att hon har skjutits av svarta män nämns överhuvudtaget inte i deras hyllningsartikel.

MEST POPULÄRA