torsdag, juli 29, 2021
 
HemINRIKESBirgitta Sparf förbereder etiopiern Hanna Wallensteen för återvandring

Birgitta Sparf förbereder etiopiern Hanna Wallensteen för återvandring

Gab

I en artikel i nättidningen Det Goda Samhället förbereder nu skribenten Birgitta Sparf etiopiern Hanna Wallensteen för en permanent återvandring till hemlandet.

Wallensteen är personligt ansvarig för de brott som de svarta urskiljningslöst begår mot den vita befolkningen i USA. Den enorma överrepresentationen är väl dokumenterad i en tidigare publicerad artikel av Nya Riks.

Sparf påpekar att Wallensteen inte ens vill kännas vid att de svarta begår brott utan sitter och spyr ur sig rashat som sommarpratare i Sveriges Radio P1. Detta precis som andra inbjudna av den vänsterextrema radiokanalen – och givetvis mot den vita ursprungsbefolkningen i Sverige. Wallensteen skall ha haft ett totalt ”helvete” som tvingats bo i Sverige som adopterad.

Sparf hånar Wallensteen för hennes ”maximala otur” och att hon inte fick stanna kvar i Etiopien där hon är född. Hon menar vidare att hon hade haft ett enormt mycket bättre liv där. Hon skriver också att vita svenskar har ”absolut ingenting att be om ursäkt för”.

Återvandringsled från Malmö till Etiopien. Skärmdump Nya Riks.

En snabb analys visar att Wallensteen kan återvandra till hemlandet på runt 60 dagar om hon går dygnet runt.

MEST POPULÄRA