tisdag, juni 15, 2021
 
HemOPINIONBetraktelser vid ett Sverigebesök

Betraktelser vid ett Sverigebesök

Gab

Som utlandsboende svensk i förskingringen återvände jag till mitt gamla hemland för ett kortare besök. Om mina observationer från detta besök är relevanta eller kännetecknande på ett generellt plan kan jag inte ha någon säker uppfattning om, men vissa saker tycks ha hänt på de dryga sex år som gått sedan jag inte längre stod ut med det svenska samhällets förfall, som redan då, 2015, var en av de viktigare anledningarna till min utflytt.

Extremfeminismen har rotat sig ibland de yngre kvinnorna

Det som slår en är hur den tilltagande feminismens extrema förespråkare flyttat fram sina positioner och då i synnerhet ibland den yngre generationens kvinnor.

För att något stilla min hunger besökte jag därför en vanlig lunchrestaurang, beställde min lunch, betalade och placerade mig vid ett av borden i närheten av kassan. När tio minuter förflutit och jag fortfarande inte fått min mat uppmärksammade jag den unga kvinnan med hästsvans hos vilken jag beställt min lunch. Då snäser hon att den finns att hämta vid ett särskilt utlämningsställe. På min fråga hur jag skulle kunna veta det suckade hon högt.

Efter ytterligare en stund kommer hon ut med min mat på ett sätt som tydligt visar på hennes förakt för mig som kund, när jag då frågar henne om vad jag skall äta med så vänder hon sig om och mumlar något ohörbart. Jag blir då givetvis upprörd och upplyser henne ganska högljutt om den bristande respekt hon visar mig som kund. Hon vänder sig då om och yttrar ”Vadårå?”.

Van att bli respekterad som kund reser jag mig då upp, går fram till henne och frågar om hon behandlar alla sina kunder med samma bristande respekt. Hennes svar är nog kännetecknande för den nya extremfeminismens framfart. Hon svarar vem fan tror du att du är, gå sätt dig gubbjävel och var tyst.

Hennes beteende är resultatet av en samhällsutveckling i totalt förfall, hon var uppskattningsvis mellan 23-27 år gammal och tog efter denna exempellösa uppvisning av extremfeminism av i dag upp sin mobiltelefon och ignorerade mig fullständigt.

Att denna salladslunch kostade 129 kronor och inte var särskilt välsmakande var inte ens något jag övervägde att klaga på för då hade jag nog blivit ännu mer kvinnoförnedrad.

Intressant att feminismens landvinningar har gjort män i min ålder till spottkoppar för dessa samhällsbärare.

MEST POPULÄRA