söndag, juni 13, 2021
 
HemINRIKESBajsande afghaner flyttas från Lidingö till Akalla - Saltsjö-Duvnäs räddas

Bajsande afghaner flyttas från Lidingö till Akalla – Saltsjö-Duvnäs räddas

Gab

Folket på Lidingö som älskar hämningslös mångkultur slipper nu ha kvar Afghanistans konsulat. Detta efter omfattade klagomål om att afghanerna har bajsat i trappuppgångar och i parkerna. I kommunen fick Sverigedemokraterna (SD) bara 5,91 procent av rösterna under valet 2018 men nu har de alltså på ett framgångsrikt fått bort afghanerna som flyttat till Akalla. Fria Tider rapporterar om jubel från de vänsterliberala invånarna i kommunen.

I Akalla fick SD runt nio procent av rösterna, men skall nu alltså behöva ta över de bajsande afghanerna som Lidingöborna inte vill ha.

I en intervju med Youtube-monopolet Riks med Rebecka Fallenkvist förklarade Daniel Källenfors, Moderaterna, som är kommunstyrelsens ordförande i Lidingö att de tidigare har fört en aningslös politik. Fallenkvist förslår då att de skall öppna sina hjärtan, vilket han alltså inte vill göra. Istället vill han dumpa sina problem på andra kommuner.

VIDEO: Daniel Källenfors med Moderaterna vill inte öppna sitt hjärta för bajsande afghaner. Detta trots att hans parti bjudit in dem till Sverige.

Afghanistan har tidigare väckt avsky bland svenskarna när de köpte en villa på 600 kvadratmeter i Saltsjö-Duvnäs för 42 miljoner kronor med biståndspengar. Även i detta fall lyckades ett område som bjudit in alla migranter stoppa planerna på att placera ambassaden där. I Saltsjö-Duvnäs röstar enbart runt sex procent på SD.

MEST POPULÄRA