onsdag, juni 16, 2021
 
HemEKONOMIAvanzas Johanna Kull livrädd för vita män - bor med vit man

Avanzas Johanna Kull livrädd för vita män – bor med vit man

Bor dessutom i ett helvitt villaområde i Stockholm

Gab

I början av året rapporterade Samhällsnytt att Johanna Kull, som bland att representerar Avanza på Twitter, uttryckt en förståelse för rashat mot vita män. Det var i samband med att Frida Wallnor från Dagens Industri varnade för ”små grupper med vita män” som Kull blev jätterädd och skrev ”men neej, läskigt”. Nu visar det sig att Kull bor med en vit man. Bedömare som Nya Riks pratat med menar att hon kan ha blivit så hjärntvättat av vänsterextrem feministpress att hon har två parallella medvetanden i hjärnan – i det ena reagerar hon instinktivt utan att kunna erkänna existensen av den vita mannen.

Trots att mannen säkerligen har många vita kompisar som kan samlas i grupper har alltså Kull inte något problem med detta – detta trots att Kull uppfattar vita män i små grupper som något läskigt.

I början av 2021 blev Johanna Kull jätterädd när små grupper av vita män rörde sig fritt i Washington DC. Skärmdump Nya Riks.

Nya Riks har också reviderat hennes bostadsområde på Varvsgatan i Stockholm. Av de runt 34 namnen som är folkbokförda där återfinns bara något enstaka utomvästligt namn. Istället visar det sig att området är fyllt av det Kull fruktar mest, nämligen vita européer. Det är oklart om det finns något hem som Kull kan gömma sig i när det är vårstädning och grupper av vita män rör sig i området. Det mest troliga är att han får stanna på kontoret och ta en taxi hem sent på kvällen.

Kull har 24 000 följare på Twitter. De flesta verkar vara vita män.

MEST POPULÄRA