torsdag, juli 29, 2021
 
HemINRIKESAsylaktivister polisanmäler Jimmie Åkesson - bara svenskar får omtalas i negativa ordalag

Asylaktivister polisanmäler Jimmie Åkesson – bara svenskar får omtalas i negativa ordalag

Har själva kriminella afghaner i hemmen

Gab

Två svenskhatande asylaktivister vid namn Ingrid Eckerman och Karin Fridell Anter har nu polisanmält Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson. Det uppger Mynewsdesk i ett pressmeddelande. Det är oklart varför det är en nyhet att två sjuka gamla tanters inlagor till polisen får uppmärksamhet på detta sätt. Eckerman är folkbokförd tillsammans med afrikanen Johnny Musumbu Tshimpanga och den kriminella afghanen Arif Hussain Moradi som redan två gånger dömts för olovlig körning.

Fridell Anter å sin sida är gift med Bedo Bedirhan Anter och har en afghan i bostaden vid namn Shah Hossein Tavasoli. Från foton på hans Facebook framgår direkt att han har ljugit om sin ålder. Enligt flera ansiktsigenkänningsprogram är han nästan dubbelt så gammal.

Enligt deras anmälan är ”inte lagligt att utsätta en utpekad grupp för andras missaktning”. Samtidigt känner de rimligtvis till att man får förneka vita folkgruppers existens, status som ursprungsbefolkning och rätt till skydd under lagstiftningen ”hets mot folkgrupp”.

Fridell Anter är ordförande för Stöttepelaren och skall vara ”nominerad” till Raoul Wallenbergpriset för år 2021. Eckerman är grundare av gruppen ”Stoppa utvisningarna till Afghanistan!” Båda är redaktörer för bokprojektet ”Den onödiga flyktingkrisen”.

MEST POPULÄRA