torsdag, juli 29, 2021
 
HemOPINIONAnonyma åklagaren FixerRide:s hatsvans - förberedelse till folkmord?

Anonyma åklagaren FixerRide:s hatsvans – förberedelse till folkmord?

Dags att Åklagarmyndigheten tar kontroll över hatet

Gab

Nya Riks uppmärksammande igår åklagaren FixerRide som attackerade vår kritik av Anneli Linnea Synnerdahl. Vi har i sammanhanget påpekat att det kan vara ett grovt folkrättsbrott att tvinga en ursprungsbefolkning att bo med våldtäktsmän från andra länder. Detta samtidigt som ursprungsbefolkningen måste försörja dem på livstid.

Ricardo Cancino som skriver under FixerRide:s inlägg menar att FN:s deklarationer gällande ursprungsbefolkningar inte är tillämpliga eftersom svenskarna inte existerar. Cancino menar att bara ”samer” existerar och att svenskar därför utan begränsningar kan utsättas för folkrättsbrott, så som gruppvåldtäkter och mord där barns huvud kapas av.

Förnekelse är det första steget i ett folkmord.

FixerRides hatsvans visar nu sitt riktiga ansikte. Skärmdump Nya Riks.

Det som Cancino skriver är första steget i ett folkmord, eller förberedelse till folkmord. Det första steget är att förneka folkgruppens existens vilket också fråntar dem rätten till gemensamt lidande. Armenier finns inte och har därmed inte utsatts för något lidande. Tio miljoner ukrainare dog inte, det var var östeuropéer!

Den avhumaniseringen som Cancino ger uttryck för är ett våldsamt angrepp och sätter fingret på varför Sverige söndras snabbare för var dag som går.

Att inte veta vem man jobbar för som åklagare, alltså det svenska folket, är en sak. Att förneka det svenska folkets existens, då står man vid sidan om demokratin. Då kan man också sluta yttra sig i sakfrågor. Det är hög tid att Åklagarmyndigheten utreder ärendet och stoppar denna hatsvans.

Nya Riks har utan framgång sökt Cancino för en kommentar.

MEST POPULÄRA