torsdag, juni 17, 2021
 
HemUTRIKESAmbassadören i Thailand marknadsför bidrags-Sverige - vänsterextrema feministen Jon Åström Gröndahl exponeras

Ambassadören i Thailand marknadsför bidrags-Sverige – vänsterextrema feministen Jon Åström Gröndahl exponeras

Gab

I ett makabert övertramp av sina befogenheter marknadsför nu Sveriges ambassadör i Thailand Jon Åström Gröndahl Sverige som ett lämpligt land att flytta till på sociala medier. I ett inlägg i en Thailändsk Facebookgrupp utlovar har social välfärd för den som vill flytta till Sverige. Detta rapporterar Samhällsnytt om som citerar Thailändsk press. Åström Gröndahl är gift med den vänsterextrema asylaktivisten och före detta ambassadören Helena Rietz.

Meddelandet som ambassadören har spridit är mycket tydligt i sin utformning. Han vill helt enkelt att den lokalt befolkningen skall flytta till Sverige. Detta utan att ange någon anledning till varför detta är bra för Sverige. I inlägget som är översatt från thailändska till svenska menar Åström Gröndahl att det finns tre huvudanledningar till varför en flytt till Sverige borde ske, jämlikhet mellan könen, tillgång till svensk välfärd och levnadsstandard helt utan motprestation och lagar som gör att de snabbt får samma lönenivå som svenskar.

Sveriges ambassad ber om massmigration till Sverige från Thailand. Skärmdump Facebook.

På Facebook är Åström Gröndahl tydligt vänsterextrem. Han bär bland annat en keps från Feministiskt Initiativ som samtidigt är det enda parti han gillar på plattformen. Han har också mycket starka kopplingar till Socialdemokraterna.

Migrationsmässigt är Thailand mest känt för att introverta svenska män, som ofta befinner sig i det autistiska spektret eller är aspergersjuka, blir kära i lokala prostituerade och tar med sig dem till Sverige. Detta fenomen accelererade på 90-talet när charterflygen blev billigare och en försämring av den svenska köpkraften gjorde det dyrare att semestra i Europa.

MEST POPULÄRA