söndag, augusti 1, 2021
 
HemINRIKES14-åriga Freja våldtogs av Mustafa på gatan - då hoppade hon in...

14-åriga Freja våldtogs av Mustafa på gatan – då hoppade hon in i hans bil för en våldtäkt till

Hjärntvättade svenska barn lämnar över sig för våldtäkt till de "ensamkommande"

Gab

Svenska barn har nu blivit så värdegrundshjärntvättade att de helt enkelt lämnar över sig själva för våldtäkter. Detta samtidigt som svensk rättsväsende helt kastat in handduken vad gäller utvisning för våldtäkt. Sverige kan nu alltså ha nått ”peak-rape” – svenska flickebarn överlämnar sig frivilligt för att migranterna skall kunna uträtta sina behov varefter svenskarna skall beskattas till döds för att försörja våldtäktsmännen på livstid med svensk välfärd.

Det var under slutet av 2020 som 14-åriga Freja i Avesta fattade tycke för Mustafa Ibrahim Alkhalaf, född 19960102. Den betydligt äldre Alkhalaf fick initialt kontakt med flickan via SnapChat som han använde för att sälja knark i staden. Han var i chatten mycket snäll och trevlig men allt visade sig vara en fasad. Hon bestämde sig i alla fall för att träffa Alkhalaf på stan trots att det gick rykten om att han redan hade våldtagit en bekant till henne. Han började sen uppvakta henne med rosor och kärleksfulla meddelanden.

Ett tag senare ropade Alkhalaf på henne från en silvergrå Volkswagen med tonade bakrutor. Hon gick fram till honom och den överkåta migranten började direkt våldta henne på gatan med sina fingrar. Våldtäkten pågick i några minuter och sen övergick han till att ta henne på brösten. Freja följde sen Alkhalaf uppmaning och satte sig i bilen där han fortsätta att ”tafsa” – efter detta blev hon hemkörd av våldtäktsmannen.

Runt en månad senare bestämde hon sig för att möta upp med Alkhalaf och en av hans kompisar Araz på stan. Araz var hennes för detta pojkväns bror. Hon tänkte att alla förtjänar en andra chans. Nästan direkt började dock Alkhalaf våldta henne med sina fingrar igen. Återigen hoppade hon in i hans bil frivilligt efter våldtäkten. Då genomförde en Alkhalaf vaginal våldtäkt och försökte sen tvinga till sig av avsugning. Efter detta dödshotade han henne.

Freja skall nu ha slutat dejta utländska män och har en pojkvän vid namn Alexander.

Förundersökningen är långt över 400 sidor lång och innehåller flertalet brott – Alkhalaf dömdes för följande brott till 2,75 års fängelse:

  • Olaga hot vid åtta tillfällen mellan 2020-08-01 och 2021-01-20.
  • Ofredande
  • Våldtäkt mot barn
  • Sexuellt övergrepp mot barn
  • Försök till utnyttjande av barn för sexuell posering
  • Sexuellt ofredande vid två tillfällen

Alkhalaf kan inte utvisas till sitt hemland då han har fått svenskt medborgarskap. Han har fortfarande kvar sitt medborgarskap i Syrien och kan därför enkelt återvandra under frivilliga former.

Åtalet sköttes av kammaråklagare Kristina Modig. Olle Bergsten var domare i Falu tingsrätt. Stämningsansökan lämnades in den 25 mars 2021 och domen föll den 4 maj.

MEST POPULÄRA